Σας καλωσορίζουμε στο Must Boutique Hotel και σας ευχόμαστε καλή διαμονή. Το προσωπικό και η διεύθυνση του ξενοδοχείου είναι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν.


Υποδοχή ανοιχτή για 16 ώρες

Το ξενοδοχείο μας έχει ανοιχτή υποδοχή για 16 ώρες, από τις 07:00 π.μ. έως τις 01:00 π.μ. και είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει με οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία σας. Η υποδοχή είναι τηλεφωνικά προσβάσιμη εσωτερικά ή εξωτερικά. Επίσης παρέχονται υπηρεσίες αφύπνισης και τηλεφωνικής πρόσβασης επί 24h.

Ολοκλήρωση διαμονής

Η ώρα αναχώρησης είναι 12:00 το μεσημέρι. Αν επιθυμείτε να παραμείνετε περισσότερο υπάρχει χώρος διαθέσιμος χώρος όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αποσκευές σας, χωρίς χρέωση και να περάσετε περισσότερο χρόνο στην παραλία ή το ξενοδοχείο, πριν αναχωρήσετε. Αν επιθυμείτε ένα μεταγενέστερο check out ή επιθυμείτε να παρατείνετε την παραμονή σας, η υποδοχή του ξενοδοχείου μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει – αν υπάρχει διαθεσιμότητα, με μια μικρή χρέωση.

Πιστωτικές κάρτες

Δεχόμαστε τις ακόλουθες πιστωτικές κάρτες: Visa, Master Card, American Express, UnionPay Discover, Diners Club International. Για οποιαδήποτε απορία σε σχέση με τις μεθόδους πληρωμής μπορείτε να απευθυνθείτε στην υποδοχή του ξενοδοχείου.

Μην ενοχλείτε

Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις μπορείτε να ενημερώσετε την υποδοχή. Σας ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα απομόνωσης των συσκευών από εσωτερικές κλήσεις.

Πρωινό γεύμα

Πρωινό με διάρκεια άνω των 3 ωρών (07:30 π.μ – 11:00 π.μ) με δυνατότητα πρωινού στο δωμάτιο καθώς και υπηρεσία παροχής πρωινού νωρίς το πρωί (early breakfast service) χωρίς χρέωση – ενημερώνοντας την υποδοχή.

Υπηρεσία δωματίου

(Room Service): (08:00 – 20:00) 12 ώρες

Παροχή πρωινού και φαγητού σε πακέτο

Μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες σε ειδικές συσκευασίες πρωινό εφόσον ζητηθεί, χωρίς χρέωση, στην υποδοχή του ξενοδοχείου.

Εστιατόριο

Στο εστιατόριό μας μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις βασισμένες στην Ηπειρωτική παραδοσιακή κουζίνα. Μπορείτε επίσης να βρείτε πιάτα με φρέσκα ψάρια ημέρας, γαρίδες Αμβρακικού και Μεσογειακές απολαύσεις συνοδευμένα από δροσερές σαλάτες. Τα ωράρια λειτουργίας του εστιατορίου είναι 12:30 – 16:30 και 18:00 – 22:00.

Αλλαγή πετσετών και κλινοσκεπασμάτων κατόπιν αιτήματος

Σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή πετσετών και κλινοσκεπασμάτων στο δωμάτιό σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποδοχή και η υπηρεσία καθαριότητας είναι πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει. Το προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας. Αν χρειάζεστε επιπλέον πετσέτα, μαξιλάρι ή σιδερώστρα ή για επιπλέον υπηρεσίες καθαρισμού μπορείτε να ενημερώσετε την υποδοχή. Η καθαριότητα γίνεται καθημερινά 10:00 – 14:00 ενώ το απογευματινό φρεσκάρισμα πραγματοποιείται 18:00 – 20:00

Επιλογή μαξιλαριού

Μπορείτε να επιλέξετε μαξιλάρι διάφορων τύπων καθώς και υποαλλεργικά, χωρίς καμία χρέωση

Πετσέτες για την παραλία διατίθενται κατόπιν αιτήματος
Internet

Σε κάθε δωμάτιο υπάρχει ασύρματη σύνδεση στο Internet. Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την σύνδεσή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποδοχή.

Δωρεάν ξαπλώστρες στην παραλία διατίθενται κατόπιν αιτήματος και διαθεσιμότητας
Υπηρεσία σιδερώματος

Παρέχουμε υπηρεσίες σιδερώματος με μια μικρή χρέωση. Για περισσότερες λεπτομέρειες απευθυνθείτε στην υποδοχή.

Υπηρεσία πλυντηρίου / στεγνού καθαρισμού με χρέωση

Η υπηρεσία πλυντηρίου και στεγνού καθαρισμού είναι διαθέσιμη κάθε μέρα εκτός από τις εθνικές αργίες. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με την υποδοχή του ξενοδοχείου μας.

Θυρίδα ασφαλείας

Σε όλα τα δωμάτια είναι εγκατεστημένες θυρίδες ασφαλείας όπου μπορείτε να κλειδώνετε όλα τα πολύτιμα αντικείμενά σας. Η χρήση τους είναι δωρεάν.

Κλιματισμός και θέρμανση

Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό για την άνεσή σας. Για την ρύθμιση του κλιματισμού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ρυθμιστή που θα βρείτε τοποθετημένο στον τοίχο. Αν χρειάζεστε βοήθεια ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με το θέμα του κλιματισμού μπορείτε να απευθυνθείτε στην υποδοχή.

Αεροδρόμιο – Μεταφορές

Το αεροδρόμιο του Ακτίου απέχει περίπου 20 χλμ από το ξενοδοχείο μας και το ταξίδι διαρκεί περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο. Αν επιθυμείτε μεταφορά σας από το αεροδρόμιο, η ομάδα υποδοχής θα είναι ευτυχής να οργανώσει το ταξίδι μεταφοράς σας.

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υποδοχή του ξενοδοχείου για περισσότερες πληροφορίες.

Σύστημα αξιολόγησης πελατών

Εγγράφως ή δια μέσω της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου

Ηλεκτρική τάση

Η ηλεκτρική τάση στην Ελλάδα είναι 220 Volts. Μην χρησιμοποιείτε συσκευές άλλης τάσης χωρίς μετατροπέα.

Δεν επιτρέπονται κατοικίδια
Κέντρο επιχειρηματικότητας

Παρέχουμε υπηρεσίες αποστολής/ λήψης Fax, δημιουργίας φωτοαντιγράφων, σαρώσεων, εκτυπώσεων, κοινόχρηστου υπολογιστή. Επικοινωνήστε με την υποδοχή για περισσότερες λεπτομέρειες για τις χρεώσεις και τους όρους χρήσης.

Παροχή laptop ‘η tablet

Το ξενοδοχείο μας μπορεί να σας παρέχει laptop ή tablet. Επικοινωνήστε με την υποδοχή για περισσότερες λεπτομέρειες.

Υπηρεσία αποθήκευσης αποσκευών

Υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης των αποσκευών σας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εντός του ξενοδοχείου μας. Απευθυνθείτε στην υποδοχή για περισσότερες λεπτομέρειες.

Υπηρεσία μεταφοράς αποσκευών

Το προσωπικό του Must Boutique Hotel είναι πρόθυμο να πραγματοποιήσει την μεταφορά των αποσκευών σας χωρίς χρέωση.

Γρήγορο check in

Μπορείτε μέσω της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου μας να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας για ένα γρήγορο check in.

Γρήγορο check out

Συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου μας μπορείτε να κάνετε ένα γρήγορο check out.

Δυνατότητα προσθήκης παιδικού κρεβατιού με χρέωση (απευθυνθείτε στην υποδοχή)
Οδηγός ξενοδοχειακών υπηρεσιών σε τουλάχιστον δύο γλώσσες (έντυπος ή ηλεκτρονικός)